50+ Χρόνια
ζεσταίνουμε το σπίτι σας

Slideshow Menu

EnergyHUB for ALL
15/04/2016

EnergyHUB for ALL

To «Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας» (KAΠE) σε συνεργασία με την ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. και άλλες ενώσεις, δημιούργησε την ιστοσελίδα «EnergyHUB for ALL». Πρόκειται για μία Πύλη πληροφοριών για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και ταυτόχρονα για έναν "Κόμβο" επικοινωνίας μεταξύ των διαφορετικών ενδιαφερόμενων μερών που εμπλέκονται στην ενεργειακή ανακαίνιση των νοικοκυριών. Το EnergyHUB for ALL αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου REQUEST2ACTION, όπου το ΚΑΠΕ συμμετέχει ως εταίρος, στοχεύοντας στην ενθάρρυνση της χρήσης των συστάσεων από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), και επιτυγχάνοντας μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η Ένωσή μας στηρίζει ενεργά τις δράσεις του ΚΑΠΕ και συμμετέχει στο έργο αυτό, μέσα από την προώθηση των τεχνολογιών των προϊόντων/ συστημάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, καθώς και με την προβολή των μελών της για την απλούστερη αναζήτησή τους από το ευρύ κοινό. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας “EnergyHUB for ALL” είναι http://www.energyhubforall.eu/
Χορηγός εκδήλωσις "ΕΝΕΡΓΕΙΑ 29χλ. νοτιοδυτικά"
07/09/2015

Χορηγός εκδήλωσις "ΕΝΕΡΓΕΙΑ 29χλ. νοτιοδυτικά"

Η Αφαία υπό το φώς της πανσελήνου του Αυγούστου εμβληματικός Ναός της Αφαίας στην Αίγινα είναι ενας από τούς καλύτερα διατηρημένους αρχαίους Ναούς στον Ελληνικό χώρο από το 500 π.Χ. Με την ευκαιρία των ανοικτών επισκέψεων στούς αρχαιολογικούς χώρους την 29η Αυγούστου ημέρα της πανσελήνου του Αυγούστου δόθηκε η μοναδική ευκαιρία στούς Αιγινήτες αλλά και στούς επισκέπτες και φίλους του νησιού , Ελληνες και αλλοδαπούς , να ζήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα του φωτισμένου ναού , από τη σελήνη αλλά και από τό τεχνητό φώς των προβολέων που αναδείκνυε κατα τον καλύτερο τρόπο την αρχιτεκτονική αλλά και την πνευματική του διάσταση . H καλλιτεχνική ομάδα της Synergy of Art, παρουσίασε ενα πρωτότυπο χοροθεατρικό δρώμενο, με γενικό τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑ 29 χλμ. νοτιοδυτικά», αναφερόμενο στην απόσταση που χωρίζει τον Ναό της Αφαίας από τον Παρθενώνα . Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού με την συμπαράσταση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων και την υποστήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων.
12/11/2014

Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων.

Η Εταιρεία μας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των καυστήρων RIELLO, διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους τεχνίτες-συντηρητές καυστήρων. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την έναυση & ρύθμιση διαφόρων σειρών καυστήρων και επίτοιχων μονάδων, που λειτουργούν με Φυσικό Αέριο, από ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο, το οποίο διατηρεί η εταιρεία μας στο Κορωπί Αττικής, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με έμφαση τους μήνες Μάιο-Οκτώβριο. Στους συμμετέχοντες δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης για το αντίστοιχο σεμινάριο. Για δηλώσεις συμμετοχής από όλη την Ελλάδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας στα 210 6628068-72 (Εσωτ. :134) με την Κα Τερέζα Καραδημητρίου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.